luni, 21 aprilie 2008

Recapitulare

Să recapitulăm. Să vedem dacă stăm bine. Momentan.

Bilete - Da, le avem. Sunt de astăzi, 22 aprilie, prezente la Librăria Cărtureşti si Teatrul Luceafarul. Avem şi un afis mare pus pe uşa librăriei Carturesti la intrare. Pretul va fi 20 de RON.

Piesa de teatru- 'Povesti despre nebunia (noastra) cea de toate zilele' va avea loc pe 5 mai la Teatrul Luceafarul, va dura două ore şi va începe la ora 19:00. Două nominalizări la Galele Premiilor Uniter. Un regizor apreciat si controversat. Alte detalii, sub eticheta 'despre piesă' si 'despre regizor'.

Expoziţia de fotografie - Da, va fi. Vor fi în total 33 fotografii semnate Radu Afrim. 'Mostre' aici si aici. Le veţi putea admira fie înainte de piesă, fie după piesa, la un pahar de suc/fursec. Vor fi expuse în holul Teatrului Luceafărul.

Cocktail - Va fi după piesă, un pretext bun să mai zăboviţi câteva minute admirând fotografiile sau cerând poate un autograf de la actori

Tombola - Cuponul de participare la tombolă va fi primit odată cu biletul. Trebuie doar să îl completaţi şi sa îl puneţi în urna de la intrarea în sală. Premiile vor fi oferite de Editura Polirom, Eurolibris, Cartea Românească, Fineart Gallery şi Librăria Cărtureşti. Mai multe detalii despre premii gasiti aici, aici si aici.

Speakerul - vă va mai spune, încă o dată, în seara evenimentului, ce am scris noi  aici :)

Buun.. momentan stăm bine. Tot ce rămâne de spus e..... Să înceapă Bizariadaaaaaaaaa!!!!

Ne vedem acolo?

Niciun comentariu: