sâmbătă, 17 mai 2008

Bizariada - un succes!

Bizariada a adunat o sala plina la Teatrul Luceafarul pe data de 5 mai. Cei aproape 400 de iubitori de cultura s-au bucurat de o seara de arta frumoasa, cu suprize placute.

Dupa piesa de teatru care a delectat audienta (desi i-a surprins pe unii prin limbajul uneori neortodox, tipic regiei lui Radu Afrim), a avut loc tombola cu premii de la Editura Polirom, Eurolibris, Cartea Romaneasca, Fineart Gallery and Librariile Carturesti. Douazeci de fericiti ieseni au plecat acasa cu premii in obiecte de arta si carti si cu un zambet larg pe buze.


A urmat cocktailul la care au participat aproape 100 de persoane si care au profitat de ocazie pentru a sta de vorba cu actorii la un pahar de suc/vin si un fursec sau prajitura.

Prezentarea in imagini a Bizariadei mai jos...





2 comentarii:

Adrian Monoranu spunea...

Eeeee, asa mai merge. Felicitari din nou! Ati facut o treaba minunata si sper ca la anul sa am parte de niste invitati speciali la cursurile de arts&sports! :P

F spunea...

Salut,te invit sa faci parte din 100 Ro,vreau sa ne adunam 100 de bloggeri pentru a posta pe un singur blog,blogul va fi al tuturor,designul,regulile si functiile blogului vor fi impuse de catre toti membrii autori,blogul nu va fi pentru a face bani,deci nu vom pune reclame,el va fi in special pentru a crea ceva mare si frumos.